Str. TOKIO nr.3, sector 1 - CP 011765 - Bucuresti
+4021.231.1099
+40788.888.700
+40744.368.800
office_at_bastion.ro
VANZARI
INCHIRIERI
oferte speciale
Cariere

Cariera ta in Bastion Real Estate

Vrei sa fii antreprenor? Vrei sa ai propria afacere, dar nu de unul singur? Vrei sa fii intr-o agentie cu traditie in piata imobiliara – Bastion Real Estate?

Intr-o agentie imobiliara cel mai important lucru sunt oamenii. Echipa noastra provine din medii foarte diferite, insa toti avem ceva in comun. Ingineri, economisti, specialisti in comunicare, avocati sau chiar profesori, ne avantam cu totii intr-un mediu definit prin energie si dinamism, parteneriat si empatie, dorinta de excelenta si de a reusi.
Valorile noastre fundamentale sunt: etica, responsabilitatea, dedicatia, pasiunea si spiritul antreprenorial.

Daca impartasim aceleasi valori, ne-ar placea sa ni te alaturi.

       Ce asteptari avem de la tine?

Cunostintele vaste, argumentele convingatoare, perseverenta si creativitate. 

Sa vedem impreuna padurea, nu copacii!

Un agent imobiliar desavarsit

Cunostintele vaste, argumentele convingatoare, perseverenta si creativitatea ce iese din tipare sunt caracteristicile unui bun agent imobiliar. Cand te alaturi echipei BASTION REAL ESTATE, nu ai ajuns la destinatie. Esti doar la inceputul unei calatorii de-a lungul careia te vom ajuta sa te dezvolti. Cu toate acestea, tu esti responsabil de traiectoria personala. Dorinta ta de cunoastere si intelegere sunt de nestavilit. Urmaresti, analizezi si evaluezi oportunitatile si proiectele zi de zi. Profiti de orice oportunitate sa afli mai multe despre instrumentele ce iti pot fi de folos in munca de agent imobiliar. Impartasesti tot ce stii cu colegi, experti si clienti. Numai un agent proactiv este un consultant bun.

Exprimarea esentialului

Aplicarea principiului retelei - piramida

Profesia de agent imobiliar reprezinta comunicare si abilitatea de a dezvolta relatii. Suntem intr-o profesie a relatiilor si al reprezentarii. Prezentarea strategiilor si a modului de implementare a acestora este un punct de referinta in orice intermediere imobiliara. Personalizam prezentarile in functie de nevoile clientului. Aratam solutia de la inceput. Apoi, explicam clientului fiecare pas logic, ajungand la esenta nevoilor sale si a etapelor de implementare a solutiei noastre.

Tehnici de interpelare

Asculta, dar intreaba

Agentii imobiliari buni stiu sa asculte. Dar inainte sa asculte, ei pun intrebari. Tehnicile creative de interpelare sunt un punct central in pregatirea la BASTION REAL ESTATE. Aici ai oportunitatea sa iti arati abilitatile in acest domeniu.

      Cum te sprijinim pentru a-ti atinge obiectivele?

Oferim agentilor nostri un program exceptional de dezvoltare profesionala si personala.

Cursuri exceptionale cum ar fi: Start up, Basic of Real Estate, pana la cursuri de excelenta, sunt livrate periodic si educatia continua este crezul nostru in profesionalism.


Click pentru Mentorat si Coaching

Click pentru informatii despre recrutarea in echipa Bastion Real Estate

Despre noi
Contact
Servicii
Tip tranzactie
Tip imobil
Judet
Zona
Pret (EURO)
 
Suprafata
 
 
Cauta
Curs valutar
1 EURO=4.6478 RON
1 USD=3.9793 RON
Site realizat pentru BASTION